O NÁS

Naša firma je na trhu roky, v našej ponuke nájdete kvalitné služby v oblasti kompletných aj čiastočných rekonštrukcií, v oblasti plynu, ústredného kúrenia, elektroinštalácií a vodoinštalácií. Vaše bytové a nebytové priestory sú v spoľahlivých rukách našich odborníkov.

SLUŽBY NA ÚROVNI

Každej vašej požiadavke vyhovie náš skúsený tím spoľahlivých profesionálov. Odovzdávame len kvalitne odvedenú prácu s dôrazom na detail a garantujeme vám, že sa vaše predstavy stanú skutočnosťou. Ak rozmýšľate o rekonštrukcii, chcete zmeny v oblasti elektroinštalácií a vodoinštalácií alebo plánujete výmenu ústredného kúrenia, obráťte sa na nás s dôverou.

ZAVOLAJTE NÁM

GARANCIA NA SLUŽBY

Ku každej objednávke pristupujeme individuálne, u nás je spokojnosť klienta vždy na prvom mieste, snažíme sa vyhovieť všetkým požiadavkám. Môžete sa na nás obrátiť počas dňa celý týždeň v uvedených pracovných hodinách. V prípade havarijných situácií sme tu pre vás nonstop. Na naše služby poskytujeme záruku 3 roky.

  • Kompletné a čiastočné rekonštrukcie

  • Služby v oblasti plynu, ústredného kúrenia
  • Elektroinštalácie a vodoinštalácie

  • Návrhy a montáž sadrokartónov

  • Montáž podláh a parkiet

  • Omietky a stierky, maľby a nátery
  • Búracie práce a likvidácia odpadu

  ZAVOLAJTE NÁM

Rekonštrukcie Priestorov

Kompletná aj čiastočná rekonštrukcia bytov, domov a iných priestorov nikdy nebola taká jednoduchá ako teraz. Už nepotrebujete desiatky telefónnych čísel rôznych majstrov, všetko vyriešime k vašej úplnej spokojnosti.

Viac

Plyn

Väčšina z nás si už život bez plynu nevie ani predstaviť. Z tohto dôvodu vám ponúkame komplexný servis v oblasti plynofikácie pre domy, byty a iné priestory. Súčasťou ponúkanej služby sú aj pravidelné revízie.

Viac

Ústredné Kúrenie

Domov bez tepla? To nejde. My vám zabezpečíme príjemné teplo počas zimy. Ponúkame vám kompletnú montáž vykurovacieho systému, montáž a diagnostiku kotla, montáž a výmenu radiátorov, realizáciu aj opravu podlahového kúrenia

Viac

Vodoinštalácie

Nechajte akékoľvek práce v oblasti vodoinštalácie na nás – odborníkov. V ponuke máme široký balík vodoinštalačných prác ako montáž vodomerov, namontovanie sprchovacieho kúta, vane, umývadla či vyčistenie upchatých odtokov.

Viac

Elektroinštalácie

Ponúkame vám kompletnú elektroinštaláciu domácností, kancelárií a iných priestorov, taktiež vám zabezpečíme starostlivosť v tejto oblasti. V rámci elektroinštalácií poskytujeme aj silnoprúdové a slaboprúdové rozvody.

Viac

NAŠE PRÁCE & PROJEKTY

Za tie roky sme mali možnosť spolupracovať s mnohými klientmi, vďaka našim odborníkom sme v každom jednom prípade odviedli a odovzdali kvalitnú prácu. Pozrite si naše práce a projekty a presvedčte sa o tom na vlastné oči.

Viac

KONTAKTUJTE NÁS

Máte záujem o naše služby, otázku alebo špeciálnu požiadavku? Vyplňte náš formulár a my sa vám obratom ozveme.

ZAVOLAJTE NÁM

0901 799 444

HAVARIJNÁ SLUŽBA

0901 799 444

PRACOVNÝ ČAS

8.00 –17.00

ZAVOLAJTE NÁM

0901 799 444

HAVARIJNÁ SLUŽBA

0901 799 444

PRACOVNÝ ČAS

8.00 –17.00