Project Description

VODOINŠTALÁCIE

Poskytujeme komplexné vodoinštalačné práce, rozvody vody a iné práce súvisiace s vodoinštaláciou, taktiež údržbu vodovodnej a kanalizačnej siete.

Bez Vody to Nejde

Voda je pre nás samozrejmosťou, veď ju používame každý deň. Zaskočia nás len situácie, keď sa niečo stane a zrazu sme bez vody. Všetky prípady, či už havarijné, alebo iné, sú však špecifické. V takých prípadoch prichádza na scénu náš profesionálny tím a ponúkne komplexné riešenie.

Balík Prác, Ktorý Vás Nesklame

Ako sme už spomenuli, voda patrí k nášmu každodennému životu, spríjemňuje nám ho, pomáha nám. No dokáže napáchať aj obrovské škody v domácnosti a to sú situácie, ktoré sa musia okamžite riešiť. V balíku našich služieb nájdete skutočne všetko, čo budete potrebovať:

  • montáž vodovodných, tepelných a kanalizačných rozvodov

  • výmenu vodovodných, tepelných a plynových potrubí
  • zapájanie tepelného či vykurovacieho telesa
  • pripojenie umývačky, práčky na vodu a odpad
  • kompletáž kúpeľní
  • inštaláciu sanity
  • montáž sprchovacích kútov, závesných toaletných modulov, radiátorov
  • výmenu a montáž toalety, bidetu

  • výmenu a montáž práčkových ventilov
  • výmenu poistných ventilov

SERVISNÉ INFORMÁCIE

Vodoinštalácie 94%
Zákaznícky Prieskum 92%
Časový Manažment 97%

PRACOVNÝ ČAS

Pondelok – Piatok 8.00 –17.00
Sobota – Nedeľa 8.00 –17.00
Havarijná služba 24/7

ZAVOLAJTE NÁM

KONTAKTUJTE NÁS

VYUŽITE NAŠE OSTATNÉ SLUŽBY

Za nás hovoria výsledky, pozitívne referencie našich spokojných zákazníkov a v neposlednom rade roky usilovnej a kvalitnej práce vďaka spoľahlivým odborníkom, ktorí za vás dokážu všetko efektívne vyriešiť.

Rekonštrukcie Priestorov

Kompletná aj čiastočná rekonštrukcia bytov, domov a iných priestorov nikdy nebola taká jednoduchá ako teraz. Už nepotrebujete desiatky telefónnych čísel rôznych majstrov, všetko vyriešime k vašej úplnej spokojnosti.

Viac

Plyn

Väčšina z nás si už život bez plynu nevie ani predstaviť. Z tohto dôvodu vám ponúkame komplexný servis v oblasti plynofikácie pre domy, byty a iné priestory. Súčasťou ponúkanej služby sú aj pravidelné revízie.

Viac

Ústredné Kúrenie

Domov bez tepla? To nejde. My vám zabezpečíme príjemné teplo počas zimy. Ponúkame vám kompletnú montáž vykurovacieho systému, montáž a diagnostiku kotla, montáž a výmenu radiátorov, realizáciu aj opravu podlahového kúrenia.

Viac

Elektroinštalácie

Ponúkame vám kompletnú elektroinštaláciu domácností, kancelárií a iných priestorov, taktiež vám zabezpečíme starostlivosť v tejto oblasti. V rámci elektroinštalácií poskytujeme aj silnoprúdové a slaboprúdové rozvody.

Viac

GARANTUJEME VÁM KVALITU

Naša spoločnosť Ballbow –Bravo s.r.o. vám ponúka kvalitné služby za rozumné ceny. Disponujeme profesionálnymi odborníkmi vo svojej oblasti, ktorí robia maximum pre spokojnosť všetkých našich zákazníkov, ktorí sú u nás na prvom mieste. Zaručujeme sa aj za kvalitu všetkých použitých materiálov pri prácach. Na naše služby poskytujeme záruku 3 roky.

KONTAKTUJTE NÁS

Máte záujem o naše služby, otázku alebo špeciálnu požiadavku? Vyplňte náš formulár a my sa vám obratom ozveme.

ZAVOLAJTE NÁM

0901 799 444

HAVARIJNÁ SLUŽBA

0901 799 444

PRACOVNÝ ČAS

8.00 –17.00

ZAVOLAJTE NÁM

0901 799 444

HAVARIJNÁ SLUŽBA

0901 799 444

PRACOVNÝ ČAS

8.00 –17.00