Project Description

REKONŠTRUKCIE

Zverte nám do rúk rekonštrukcie bytov a nebytových priestorov. Prerábky podľa vašich predstáv zrealizuje náš profesionálny tím.

Začíname s Rekonštrukciou

Je to proces, ktorý si vyžaduje trpezlivosť, správne načasovanie aj istú predstavu o tom, aký budget plánujete do rekonštrukcie investovať. V prípade, že budete mať v týchto otázkach jasno, náš tím odborníkov vám bude vedieť pripraviť ponuku, ktorá plne zodpovie vašim predstavám.

Čo sa Realizuje pri Rekonštrukcii?

V prvom rade si treba uvedomiť, že tak pri kompletnej, ako aj pri čiastočnej rekonštrukcii zohráva dôležitú úlohu čas. Nejde o pár dní práce, treba rátať minimálne s niekoľkými týždňami, konkrétne 3 až 8 týždňami, podľa náročnosti. Garantujeme vám, že pri tomto čase bude aj finálny výsledok stáť za to. Medzi rekonštrukčné práce priestorov patria:

  • vyrovnanie podláh, zhotovenie poterov
  • stavebné a obkladačské práce
  • nové omietky
  • stierkovanie a maľovanie
  • elektroinštalácie
  • vodoinštalácie
  • rekonštrukcia, prerábka kúpeľne a toalety
  • búracie práce a rezanie panelových priečok
  • sadrokartónové stropy, priečky a podhľady
  • vymurovanie nových priečok
  • výmena okien
  • kúrenárske práce
  • plyn

SERVISNÉ INFORMÁCIE

Kompletné a Čiastočné Rekonštrukcie 94%
Zákaznícky Prieskum 92%
Časový Manažment 97%

PRACOVNÝ ČAS

Pondelok – Piatok 8.00 –17.00
Sobota – Nedeľa 8.00 –17.00
Havarijná služba 24/7

ZAVOLAJTE NÁM

KONTAKTUJTE NÁS

VYUŽITE NAŠE OSTATNÉ SLUŽBY

Za nás hovoria výsledky, pozitívne referencie našich spokojných zákazníkov a v neposlednom rade roky usilovnej a kvalitnej práce vďaka spoľahlivým odborníkom, ktorí za vás dokážu všetko efektívne vyriešiť.

Plyn

Väčšina z nás si už život bez plynu nevie ani predstaviť. Z tohto dôvodu vám ponúkame komplexný servis v oblasti plynofikácie pre domy, byty a iné priestory. Súčasťou ponúkanej služby sú aj pravidelné revízie.

Viac

Ústredné Kúrenie

Domov bez tepla? To nejde. My vám zabezpečíme príjemné teplo počas zimy. Ponúkame vám kompletnú montáž vykurovacieho systému, montáž a diagnostiku kotla, montáž a výmenu radiátorov, realizáciu aj opravu podlahového kúrenia.

Viac

Vodoinštalácie

Nechajte akékoľvek práce v oblasti vodoinštalácie na nás – odborníkov. V ponuke máme široký balík vodoinštalačných prác ako montáž vodomerov, namontovanie sprchovacieho kúta, vane, umývadla či vyčistenie upchatých odtokov.

Viac

Elektroinštalácie

Ponúkame vám kompletnú elektroinštaláciu domácností, kancelárií a iných priestorov, taktiež vám zabezpečíme starostlivosť v tejto oblasti. V rámci elektroinštalácií poskytujeme aj silnoprúdové a slaboprúdové rozvody.

Viac

GARANTUJEME VÁM KVALITU

Naša spoločnosť Ballbow –Bravo s.r.o. vám ponúka kvalitné služby za rozumné ceny. Disponujeme profesionálnymi odborníkmi vo svojej oblasti, ktorí robia maximum pre spokojnosť všetkých našich zákazníkov, ktorí sú u nás na prvom mieste. Zaručujeme sa aj za kvalitu všetkých použitých materiálov pri prácach. Na naše služby poskytujeme záruku 3 roky.

KONTAKTUJTE NÁS

Máte záujem o naše služby, otázku alebo špeciálnu požiadavku? Vyplňte náš formulár a my sa vám obratom ozveme.

ZAVOLAJTE NÁM

0901 799 444

HAVARIJNÁ SLUŽBA

0901 799 444

PRACOVNÝ ČAS

8.00 –17.00

ZAVOLAJTE NÁM

0901 799 444

HAVARIJNÁ SLUŽBA

0901 799 444

PRACOVNÝ ČAS

8.00 –17.00